Overvågning

Få det bedste og mest effektiv overvågnings system!
Overvejer du at sætte overvågningskamera op i din ejendom? Se vores bedste overvågningskamera system fra internationale producenter!
Vælger du at sætte overvågningskamera op i din ejendom, hotel, parkeringplads, sommerhus, har du ikke bare øget mulighed for at afværge og opklare indbrud – du får også et hav af nye muligheder for at holde styr på hus og have.

Hører du til dem, der hvert år ved denne tid overvejer, om du skal have sat overvågningskamera op på grunden for at undgå indbrud i den kommende juleferie? Men tvivler du stadig på, om det er en investering, der kan betale sig? Så hjælper det måske at tænke på, at et godt kamerasystem forbundet med din smart-phone også giver mulighed for meget andet end at afsløre indbrudstyve på fersk gerning .

gettyimages

Som ejer kan du med et overvågningskamera følge med i, hvad der sker inde og ude, både når du er væk og ikke til stedet, og når du er i huset. Tjek her de 6 bedste bonuseffekter ved at supplere alarmsystemet med et eller flere kameraer.

Øget tryghed på ejendommen!

Med et kamera ved hoveddøren kan du altid tjekke din hovedindgang, dørtelefon, hotelindgang og se, hvem der ringer på, eller ind og ud på gangen. Det giver øget tryghed, hvis det for eksempel sker sent om aftenen.

Følg med i havens og udendørs liv

Et overvågningskamerakamera, der registrerer bevægelse og optager, når der sker noget i haven, er en fantastisk måde at nyde dyrelivet på. Montér et kamera tæt ved indgangen til dit fugle-hus, eller ret kameraet mod græsplænen, så du kan følge med i hjortenes færden i haven.

gettyimages-510464158

Stop vandskaden i din ejendom

Hvis du er så uheldig at få vand i kælderen med jævne mellemrum, kan det være trygt at have et overvågningskamera installeret dernede. Det kan godt være, at solen skinner fra en skyfri himmel på Gran Canaria, men mens du nyder en kølig drink ved poolen, kan himmel og jord sagtens stå i ét på villavejen derhjemme. Et hurtigt tjek på din smart-phone kan give dig ro i sindet, så du kan læne dig tilbage og nyde ferien i fulde drag.

Hjælp din bedste ven gennem dagen

Hvis din hund fra tid til anden er så ked af at være alene hjemme, at den raserer huset eller hyler og gør så højt, at naboerne klager, kan du følge med i dens hverdag med et videokamera, der også optager lyd. Du kan måske løse problemet, hvis du kan se, hvornår den uønskede adfærd finder sted, og hvad der forårsager den. Der kan være en helt enkelt løsning, men det kræver jo, at du ved, hvad der foregår, når du ikke er hjemme.

Tjek huset, før børnene kommer hjem

Når dine børn er store nok til at gå alene hjem fra skole, er det rart at vide, at alt er, som det skal være, når de sætter nøglen i døren. På din smart-phone kan du sikre dig, at der ikke har været ubudne gæster i løbet af skoledagen. Det er aldrig rart at komme hjem til et hus, hvor der har været indbrud, men tanken om, at dit barn kommer hjem, mens tyvene stadig er på besøg, er særligt ubehagelig.

Hold styr på teenager-festerne

Er børnene blevet teenagere, kan du være helt sikker på, at de gerne vil holde fest, når du ikke er hjemme. Måske bør du ikke følge med i, hvor meget din teenager nupper fra barskabet – men hvis der pludselig kommer gæster, der ikke er inviteret, eller hvis der er områder i huset, hvor gæsterne ikke er velkomne, kan du skride ind, hvis festen udvikler sig på en måde, som dine børn ikke selv kan håndtere. Husk at aftale indbyrdes i familien, hvornår og hvordan kameraerne bruges, og fortæl også gæsterne, at der er kameraer i huset.

Vælg det rette udstyr

For ca. 3000 kr. kan du komme godt i gang med kameraovervågning af din ejendom, hvis du vil have et system uden abonnement.

Hvis du vælger et system med udrykning, tilbyder vagtselskaberne ofte at montere kamerasystemet i dit hjem, og elektronikken er tit billigere i indkøb på denne måde. Men husk at regne den månedlige udgift med – typisk mellem 200 og 500 kr. om måneden – når du sammenligner med et system uden abonnement.

Prisen på udstyret afhænger i høj grad af den billedkvalitet, du ønsker. Jo bedre billedkvaliteten er, desto større er chancen for, at en tyv kan identificeres, og desto flere muligheder er der for brug af videobillederne til mere end indbrudsikring.

27108097 - cctv camera with house

Click her for at kontakt os for et godt tilbud!

overvaaning-lov